Padel Roses Header

El Rescator Sports modernitza el Padel a Roses

Ja pots jugar a Padel a Roses reservant la teva pista ONLINE!

La pàgina web del Rescator Sports posa en marxa un motor de reserves online per jugar a Padel a Roses. Un sistema de reserves creat especialment per realitzar reserves de pistes en 1 sol clic.

L’objectiu d’aquest sistema ha estat, des d’un bon principi, facilitar al client la recerca de pistes lliures a l’hora punta sense haver de posar-se en contacte amb el club. Una iniciativa que s’ha dut a terme durant aquesta setmana i que ja molts dels usuaris del cub de pàdel de Roses, Rescator Sports, ja han començat a utilitzar amb èxit.

1- ¿Com es reserva una pista de Padel a Roses?

Primer de tot s’ha d’accedir al web www.agirescatorsportsroses. Aquí hi trobareu un apartat al menú que es diu Reserva Pista.

Padel-a-Roses-Rescator-Sports

2- Consulta ràpidament la disponibilitat de les pistes

Si la reserva es vol realitzar amb l’ordinador, s’observa ràpidament que passant el cursor per sobre de qualsevol dia del calendari apareix en forma de columna la disponibilitat de les hores distingides per colors.

calendari-Padel-a-Roses-Rescator-Sports

En el cas que es vulgui realitzar a través del telèfon mòbil, el sistema és molt similar. S’ha de fer click a sobre del dia que es desitgi jugar i seguidament apareixerà la columna de disponibilitat distingida per colors.

Padel-a-Roses-Rescator-Sports-mobil

3- Realitzar la reserva

Un cop s’hagi decidit l’horari, acord amb la disponibilitat marcada, s’ha de seleccionar l’hora d’entrada i la de sortida respectant sempre que les pistes es reserven sempre 1’5h. Per tant, si desitgem començar a les 19:00h, l’hora de sortida serà les 20:30h.

Un cop seleccionada aquesta fracció horària a la columna on apareixen les hores, s’haurà d’emplenar el formulari de contacte i fer clic al botó de Reservar ara!

padel-a-roses-rescator-reserves

En el cas que no us en sortiu, podeu contactar amb el club directament al telèfon 651 106 984, o bé enviant un correu electrònic a reserves@agirescatorsports.com i també us podeu posar en contacte trucant a Immogestio al 972 25 41 45.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: